Tijn alweer een maand oud!

Zo Tijn is alweer een maand oud. De tijd lijkt wel te vliegen, hij is alweer zo’n stuk veranderd. Sinds vorige week zondag heeft Tijn besloten om papa te helpen, hij is ’s nachts gaan door slapen. Alsof hij wist dat de vakantie van papa afgelopen. Zijn record is nu van ’s avonds 21:00 tot  ’s ochtends 05:30  ❗   🙂 Hij is een stuk relaxeder geworden zo wie zo. Wilde hij eerst überhaupt niet in zijn eigen bed slapen nu lijkt hij wel niet anders te willen.

We hadden die zondag zijn bedje weer terug gezet in zijn eigen slaapkamer misschien is dat het wel geweest, wie weet. Tijn is afgelopen week ook gaan lachen 🙂 😀 😆 😎 Als je hem een kusje geeft, over zijn mondje wrijft of gek doet (wat voor mij de normaalste zaak van de wereld natuurlijk, ik zal jullie maar voor zijn 😉 ) dan verschijnt er een grote glimlach. Het is zo’n prachtig mannentje!!! En er zijn natuurlijk weer duizend en één foto’s gemaakt en die kun je natuurlijk vinden op de gallery site. (kun je de foto’s van Tijn niet zien, laat het me weten want dan heb je waarschijnlijk geen rechten)

Tijntje slaapt
Tijntje slaapt
Tijntje kijkt
Tijntje kijkt

1 gedachte over “Tijn alweer een maand oud!

  1. Tante Lou zegt:

    Mooiste neefje van de wereld! Wat een schattige foto. Tijn, niet te hard groeien tijdens onze vakantie, tot over twee weken.
    Tante Louisette, oom Eric, Sem en Elle

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: