About

1. Algemeen
– De foto’s op www.blikkenhorst.nl – www.blikkenhorst.smugmug.com zijn allen eigendom van M.Blikkenhorst. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar zijn niet bestemd voor consumptie. Voor commerciële opdrachten en commercieel gebruik kunt u via het onderstaande contactformulier contact opnemen.
– Ondanks de uiterste zorg die de fotograaf aan de correctheid en volledigheid van deze website heeft besteed, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst.
– De fotograaf aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt.
– De fotograaf behoudt zich het recht voor om de informatie op de website ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.
– Instellingen, organisaties of personen, die vinden dat geplaatste foto’s op een of andere manier schade berokkenen aan hun identiteit of aan de andere kant, kunnen zich onder vermelding van gegronde redenen melden. De fotograaf zal deze foto’s, indien de redenen door hem gegrond worden verklaard, z.s.m. van de website verwijderen.

2. Copyright
– De fotograaf is en blijft intellectueel eigenaar van alle foto’s/ontwerpen, die door de fotograaf zijn gemaakt, ontworpen, bedacht, etc. en op deze site worden aangeboden.
– De fotograaf behoudt het digitale origineel.
– Afkopen van de fotorechten is mogelijk. Hierdoor mag de koper de foto geheel rechtenvrij gebruiken. Verkoop aan derden c.q. vermeerdering, op welke manier dan ook, is echter verboden.

4. Publicatie recht

– De fotograaf behoudt het recht, foto’s te gebruiken op haar internetsites (www.blikkenhorst.nl – www.blikkenhorst.smugmug.com – http://gallery.blikkenhorst.nl). Ook behoudt de fotograaf het recht de foto’s te plaatsen in eigen etalage of elders te plaatsen als promotie van haar werk als fotograaf of ter verdere doorverkoop. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, dit schriftelijk van tevoren laten weten.
– De afnemer mag zijn aangekochte foto, eenmalig gebruiken voor het doel, waar de foto voor bestemd is, tenzij anders met de fotograaf (schriftelijke toestemming) is overeengekomen of de foto rechtenvrij is aangekocht.
– De afnemer informeert de fotograaf vooraf waar foto’s gepubliceerd gaan worden en v.v.
– Bij elke vorm van publicatie is de bezoeker verplicht zorg te dragen voor de bronvermelding (fotografie: www.blikkenhorst.nl) op of nabij de foto’s. Dit geldt ook voor rechtenvrije foto’s.
– Doorverkoop en vermeerdering van foto’s in welke vorm dan ook is niet toegestaan tenzij anders is vermeld.

2 gedachten over “About

  1. nina en jil zegt:

    nina en ik hebben net alle nieuwe foto’s zitten bewonderen Tijn ziet er gezond en geweldig uit hopelijk krijgen jullie ook een beetje slaap. hoop jullie wondertje snel in het echt te zien garoetjes aan jullie drietjes ninja en menno

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: