Oh zo fijn die Canon 17-55 f/2.8 IS USM

Had ik al verteld hoe fijn die lens van Canon eigenlijk is?? Wel deze is héél fijn!!! Ik had hem uiteraard gekocht om mijn zoon zo mooi mogelijk op de digitale plaat te krijgen. Maar ook andere onderwerpen zijn heel goed vast te leggen 😉 . Deze lens heeft eigenlijk één nadeel, nu zou ik willen dat al mijn lenzen zo scherp en snel zijn. Bijvoorbeeld een 70-200 f/2.8 L USM IS maar deze zijn redelijk onbetaalbaar… 🙁 . Dat wordt dus lang sparen.

Maar genoeg ge… hier de foto’s 😛

3 gedachten over “Oh zo fijn die Canon 17-55 f/2.8 IS USM

 1. Hans zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Die met die bij is vet, dat is echt naar de scherpe bloem vliegt 🙂

 2. Sanne zegt:

  He Martijn,

  Supermooie foto’s met dit objectief!!!!
  Zomaar bij jullie in de tuin gemaakt??

  Groetjes
  Sanne

 3. Martijn zegt:

  @Sanne
  De foto’s van de Bij, Aardbei en de zwart/wit heb ik in onze tuin gemaakt. De vlinder vlakbij de broekpolder en die met de uitkijktoren en zeilboot langs de Vlieten naast de golfbaan.

  Ja zo’n objectief is verslavend 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: