Zoom Experience 2008

Zoom Experience 2008 was begonnen. Mijn Canon 40D en mijn nieuwe 70-300mm f/4.0-5.6 IS USM lens mochten zicht gaan bewijzen. Eigenlijk was het mij niet eens opgevallen dat deze happening voor de deur stond 😐 . André, mijn zwager, kwam eigenlijk met het idee. Hij had net een Nikon 90D gekocht en was zelf ook benieuwd hoe deze zou presteren.

Zo gezegd zo gedaan en zo stonden wij zondags om 10:15 voor de deuren van het Jaarbeurs gebouw in Utrecht. Naast allemaal standjes van alle belangrijke merken, dealers en aanverwanten waren er ook interessante workshops.

Het leukste waren eigenlijk de diverse onderdelen om je techniek en gear te testen. D’r waren skaters en boarders die door de lucht vlogen en er waren een hoop foto modellen al dan niet op de catwalk. Het bleek achteraf toch een hele uitdaging om alles en iedereen scherm op de plaat te krijgen. Er moet nog duidelijk geoefend worden 😉 zie hier de resultaten.

1 gedachte over “Zoom Experience 2008

  1. Hans zegt:

    Hier wil ik duidelijk volgend jaar naartoe, niet zozeer naar de stands, maar het lijkt me supercool om foto’s te kunnen maken van modellen/aktie etc! Cool!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: