Gezinsuitbreiding!!!!!

De echo van ienieminie gemaakt op 25-11-2008
De echo van ienieminie gemaakt op 25-11-2008

YEAHA ❗ Er is een kleine onderweg. Oké wij weten het al een tijdje maar nu is het moment aangebroken dat we het van de daken kunnen schreeuwen. Es is nu zo’n 3 maanden zwanger en als alles goed gaat komt onze ienieminie zo rond 08-06-2009 ter wereld. We zijn inmiddels begonnen met het klaar stomen van de kinderkamer.

Eindelijk een goed excuus om op te ruimen 😉

We hebben de kleine nu al een paar keer op de echo gezien en het blijft een wonder en fantastisch om naar te kijken. Wat helemaal grappig is dat je hem/haar ook ziet bewegen. Tijdens het maken van deze foto zagen we hem/haar ook druk bewegen, waarschijnlijk wilde het op zijn/haar ander zijde liggen.

Nou we kunnen niet wachten tot het moment daar is. We houden jullie op de hoogte.

groetjes Pa & Ma in wording 😉

1 gedachte over “Gezinsuitbreiding!!!!!

  1. Ingrid from the Sunshine State zegt:

    Wat een geweldig nieuws! Ik had het al in de wandelgangen gehoord, maar nu lees ik het officieel met echo. Van harte gefeliciteerd, wat een spannende tijd he? Ik moest lachen om je koosnaampje voor de baby, want zo noemden wij onze eerste baby (Noa) destijds ook. Alleen dan Inimini (zonder de ‘e’s’) dus de spelwijze van Inimini uit Sesamstraat.

    Geniet ervan!

    x

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: