Update HTC S710

HTC S710
Ik moet zeggen het was niet makkelijk te vinden een update voor dit toestel, zal wel niet de juiste zoek criteria gebruikt hebben 🙂 . Maar toch gevonden en kwam er achter dat mijn smartphone toch wel wat achter liep. Ik liep nog met deze versie rond :ROM versie:1.15.405.2

De laatste versie is inmiddels 1.34.405.1 en is voor KPN gebruikers te vinden op deze pagina. Installeer eerst het .exe bestand op je pc. Deze zal via active sync je smartphone updaten. Volg de aanwijzingen op het scherm en als alles goed gaat krijgt het toestel aan het einde vanzelf een reset. Als het toestel weer opstart blijft het windows mobile logo lang in het beeld staan, dit klopt. Be patient with the system 😉 Na een tijdje, kan echt ff duren, start ie door. Volg de aanwijzingen op je toestel.

Als je hier mee klaar bent installeer je de .cab file. Deze kun je via active sync installeren. Nog ff rebooten en klaar!!!

Let wel op dat alles gewist wordt van je toestel. Dus ook foto’s, contacts enz… eerst ff alles backupen naar je pc!! ❗

Succes 😉

1 gedachte over “Update HTC S710

  1. Hans zegt:

    Hmm, interessant. Zou er voor mijn toestel ook een update zijn? Alhoewel, dit is wel de eerste smartphone die gewoon echt stabiel is 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: