Photoshoot in Kijkduin

[singlepic=270,438,330,,]

We hadden het er al een tijdje over om eens wat foto’s te gaan maken voor de fun en om de techniek beter te leren kennen. Wel de bedoelingen ware goed. We hadden ons om 17:00 verzameld bij Hans maar na het nodige shoarma eten was het toch al 19:30. Dit was eigenlijk al te laat want we wilden naar de haven van Scheveningen gaan. De zon was al aan zijn afdaling begonnen en het strooilicht was perfect. Goed na wat omwentelingen kwamen we in Kijkduin aan. Hier zijn we op een duin geklomen met dit als resultaat.

Verdere foto’s staan op de gallery site

1 gedachte over “Photoshoot in Kijkduin

  1. Hans zegt:

    Het was gewoon weer als vanouds lekker (te) gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar, ook zonder de camera’s 🙂 Ongelofelijk hoe die flare zo te zien is (denk van je polarisatiefilter?) in die foto van die grashalmding..

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: