Een dagje naar La Bassée – Frankrijk

Taptoe La Bassée

Afgelopen 1 mei, de dag van de arbeid, ging Es optreden met haar drumfanfare ‘Het wapen van Maassluis‘ in La Bassée te Frankrijk. Ik ging natuurlijk mee om wat foto’s te maken en het gewoon eens mee te maken zo’n reisje naar Frankrijk. Er waren meerdere bands uit diverse landen. Van jazz tot caribbean en van slavisch tot de klassieke Engelse mars. Het was jammer dat ik niet alle bands heb kunnen zien en horen maar het was een geslaagd dagje. Had wel spierpijn van zo’n 3 uur lopen. 🙂 Op de Gallery staan wat foto’s.

1 gedachte over “Een dagje naar La Bassée – Frankrijk

  1. Hans zegt:

    hehehe leuke compositie zo, mooi de band onscherp. Vanavond moeten we maar eens mooie foto’s gaan maken (en een biertje drinken) 😛

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: