Macro foto’s

[singlepic=282,438,329,,]

Het zonnetje scheen nog net in de voortuin en moest ff met de macro stand spelen op de S5. Heb ze wel wat aangepast (pp)en wat zitten spelen met de scherpte van het onderwerp.. Niet allemaal even super maar je moet ergens beginnen 😆

Voor de rest van deze foto’s klik boven in de balk op Canon PoweShot S5 foto’s.

4 gedachten over “Macro foto’s

 1. Hans zegt:

  Wauw! Ik vind die al heel stoer! Kan je nagaan wat je kan doen met een 40D en een ‘echte’ makro lens 😛 Wat heb je allemaal moeten aanpassen met pp?

 2. martijn zegt:

  Ja leuk hè. Wel de pp bestaat uit wat croping. Hierdoor komt het onderwerp nog wat dichterbij en naar aanleiding van die link die je gestuurd had heb ik het onderwerp wat scherper gemaakt. Tsja de 40D.. wie weet van de week 🙂

 3. Anne zegt:

  Gave foto,s
  Ik ben sinds kort in het bezit van een Canon s5 is ,
  maar ik wist niet dat je er zulke mooie platen mee kan maken .
  waar haal ik die groot hoek lens ? en wat gaat zoiets kosten ?
  En waar leer je…… zo foto,s te maken ?

 4. martijn zegt:

  Wel gewoon veel foto’s maken dan lukt het van zelf. En het kan geen kwaad om een goed boek te kopen met tips… er staat ergens een artikel op deze site over een boek van Scott Kelby http://www.blikkenhorst.nl/?p=72. Ik moet zeggen dat ik daar een hoop aan heb gehad en nog steeds heb.

  Heb inmiddels een Canon 40D gekocht. Miste toch soms wat kwaliteit van de S5 bij een ISO hoger van 200.
  Een groothoek lens voor de Canon S5 kost zo’n €99,- maar ik moet zeggen dat ik heb weinig gebruikt hebt. Het effect is niet echt super.. het is een factor 0.7x dus van 36mm naar 25,2 mm. Maar binnenshuis kan het wel eens uitkomen.

  succes

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: