Mannenweekend 2008

Poker

Ja het was weer eens tijd voor een mannenweekend. Dus zo vertrokken we allemaal naar Herpen, een plaatsje ergens tussen Oss en Nijmegen. Volgens mij verschilt het niet eens zo veel als bij vrouwen. Het is een hoop slap geouwehoer onder het genot van een drankje 😉

Zaterdag zijn we wezen crossen op quads en motorbikes. Dit was echt super met name de motorbikes. Quad rijden had ik al eens gedaan en dat andere niet 🙂

Al met al een zeer ontspannen weekendje zo. Beetje eten, drinken, pokeren, xboxen, chillen dus. Ook nog wat met de foto camera gespeeld. Misschien moeten we maar eens een mannenweek invoeren. Kan me niet voorstellen dat dat zou vervelen 😉

zonnestraal

2 gedachten over “Mannenweekend 2008

 1. Ingrid from the Sunshine State zegt:

  Hey Tijn en Es,

  Heb ik het goed gehoord en zijn jullie in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd, wat leuk! Ik hoop dat je niet al te misselijk en moe bent Esther. Geniet ervan want het is zo speciaal de eerste keer zwanger zijn. Vooral het moment dat je de baby gaat voelen is echt een mijlpaal. Je krijgt dan echt fysiek contact met je kleintje.

  Wanneer ben je uitgerekend? Waarschijnlijk kunnen we tegen die tijd wel persoonlijk op kraamvisite komen, leuk.

  Liefs,
  Ingrid

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: