Zomer Carnaval 2008

zomer carnaval

Ja ook dit jaar was er weer een Zomer Carnaval in Rotterdam. Dit was een mooie gelegenheid om er eens met de Canon 40D op uit te gaan. Hans was ook van de partij en had zijn Nikon D300 meegenomen, hij wilde zijn laatste aanwinst eens testen. We hebben na het slopende werk van foto’s maken ook nog even de tijd genomen om de omgeving vast te leggen.

Rotterdam

De foto’s zijn gemaakt met een 17-85mm f/4 -5.6 IS USM lens van Canon. Misschien niet helemaal de juiste lens maar dat mag de pret niet drukken. Voor een overzicht van alle foto’s klik je hier. Onder het kopje van ‘Van alles en nog wat’ kun je de foto’s vinden.

1 gedachte over “Zomer Carnaval 2008

  1. Hans zegt:

    En gezellig dat het weer was! 🙂 Leuke foto’s gemaakt en weer een hoop, hoop geleerd.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: