Hoe plaats ik smilies in een post

Smileys met deze codes kun je dus smilies achter laten in een bericht. Het hele verhaal staat natuurlijk ook op www.wordpress.org. Klik op het plaatje voor een overzichtje.

๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฏ 8) ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ™„ โ— โ“ ๐Ÿ’ก โžก :mrgreen:

1 gedachte over “Hoe plaats ik smilies in een post

  1. lida blikkenhorst zegt:

    he he blikkenhorsten ik ben alia gatrinablikkenhorst ik heb 2kinder een jongen en een miesje de jongen heet martijn en mijn dogter kietie die heb nu ook kinder de jongen heb een miesje van 11jaar nu
    en mijn dogter heb nu een miesje van 5jaar en een jongen van 3jaar ik viend dat wel leuk dat ik dat met mijn famieje kan delen wan de blikkenhorsten zijn wel heel trosen mensen ik geef alenblikkenhorst een knufel ik hop dat ik wat van juie hooren lida

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: