Back on line

Thomson Speed Touch 780i WL Kijk ze kunnen het wel daar bij Planet Internet. Zondag avond gebeld met de helpdesk omdat het oude Experia modem overleden bleek. Dinsdag een brief ter bevestiging en vandaag het nieuwe modem ontvangen. Dat is heel wat anders dan de verhuizing van onze ADSL, dat duurde zo’n 1,5 maand 😥

Het is een ander modem dan we eerst hadden. Deze is van Thomson (Speed Touch 780i WL). Ziet er wat minder bling bling uit, de Siemens was zilver. Ook de interface is totaal anders. Ziet er wel mooier uit maar bied toch minder functionaliteiten. Dit komt door KPN, deze heeft een hoop uitgezet. Je kunt dit alleen aanzetten via de CLI (command line interface) m.b.v. telnet. En laten ze nu bij KPN de username en password aangepast hebben 🙁 Dus als iemand deze weet reageer ff 😉

O ja.. het bellen werkt nog niet, zal nog wel iets bij KPN zijn.. kijkt waaarschijnlijk naar het verkeerde mac adres van het modem.. wordt vervolgt.

%d bloggers liken dit: