Zoom Experience 2010

Zoom Experience 2010 is weer achter de rug. Nu er na de Sinterklaas drukte weer tijd is ben ik maar eens aan de foto’s begonnen. Ik wist inmiddels al dat het er 614 stuks waren. Na het standaard filteren van mislukte foto’s blijft het lastigste stukje over, het uitzoeken op mooie foto’s.

Zoom Experience 2010

Zoom Experience 2010 was in vergelijking tot vorige jaar wel weer iets beter opgezet. Vorig jaar was het wel erg krap. Toch blijft het aantal te ‘schieten’ acties/objecten toch nog steeds achter vergeleken met 2008. Er waren toen echte mooie acties, skateboarden, ski-jump, mode show. De mode show was dit jaar minder prominent aanwezig, er was geen echte catwalk. Hopelijk wordt het volgend jaar beter en ook Canon zal naar mijn mening wat meer moeten laten zien, vergeleken met Nikon vallen ze wat tegen en dat doet mij als Canon fan toch wat ‘pijn’.. 😉

Zoom Experience 2010

Dit jaar heb ik de meeste foto’s met mijn Canon 70-200 f/2.8 L IS USM geschoten, vorig jaar had ik deze nog niet. Een f/2.8 lens is geen overbodige luxe tijdens deze beurs. Vorig jaar had ik alleen mijn 17-55 f/2.8 IS USM lens.  Beide heerlijke lenzen, soms kan de 70-200 bij een diafragma van f/2.8 wat aan de zachte kant zijn. Sparen voor de versie II van deze lens, deze schijnt veel scherper te zijn :).

Zoom Experience 2010

Voor een compleet overzicht van de foto’s, klik hier

%d bloggers liken dit: