Papadag

Er is niets mooiers dan op papadag wakker gemaakt te worden door Tijn en mama. Tijn kwam al juichend binnen gewandeld met in de ene hand mama en in de andere hand een mooie, lieve kaart. Tijn vond het helemaal fantastisch.. waarschijnlijk dacht Tijn.. Hé alweer feest? Ben ik weer jarig?

Ik heb van Tijn ook nog heerlijke bonbons gekregen, dat wordt snoepen. Van Es kreeg ik een paar heerlijke Weißbier van Paulaner. Dit biertje dronk ik op de wintersport aan het eind van een lekker dagje skiën. D’r zat ook nog een klein flesje Schelvispekel bij en als ik zo naar buiten kijk dan is het wel Schelvis weer.

Straks een heerlijke lunch bij ‘Op Hodenpijl‘ in Schipluiden. ’s Middags bij mijn schoonvader langs waar ook Tijn’s nichtje Zoey zal zijn. Mijn pa is met ma op vakantie maar die moet het voor als nog doen met een smsje 😉

%d bloggers liken dit: