HTC weather widget en ’s Hertogenbosch gaan niet samen

Oké je zult maar een HTC Android toestel hebben, zoals de Hero, en in ‘s Hertogenbosch wonen. Wel dan heb je misschien een probleem. Tijdens mijn werkzaamheden in ’s Hertogenbosch kwam ik er achter dat mijn weather widget crashte. Ik kreeg de melding “TouchFLO (proces com.htc.launcher) is onverwachts gestopt”. Niets vermoedend start ik de HTC opnieuw op maar met het zelfde resultaat.

Na wat speurwerk kwam ik erachter dat er meer mensen waren met dit probleem. En ja hoor, ’s avonds weer thuis werkte de widget weer, ook onderweg geen probleem. De volgende dag weer naar Den Bosch en ja hoor, crash… 🙂

Het vreemde is dat de gecombineerde tijd/weer widget op het hoofdscherm er geen moeite mee heeft. Wat is dat toch met die stad? Ben benieuwd of er nog meer steden zijn met dit probleem.

1 gedachte over “HTC weather widget en ’s Hertogenbosch gaan niet samen

 1. Rob Thonus zegt:

  Ik kwam vandaag in ‘s-Hertogenbosch ook achter dit feitje.
  En inderdaad, thuis werkt de widget meteen weer.

  Het is ook echt alleen de afgebeelde widget, alle andere weer widgets doen het wel goed.

  In ieder geval bedankt voor het posten hiervan, altijd prettig om een antwoord te hebben.

  Het zal wel iets met den aanhalingstekens te maken hebben in de naam of ziets sufs waardoor het misgaat.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: