Geboren onze lieve zoon Tijn Rik Blikkenhorst

Tijn Rik
Tijn Rik

En ja hoor daar is hij dan ❗ . Gisterochtend om 08:46 is onze zoon Tijn Rik Blikkenhorst geboren 😀 , dit met hulp en begeleiding van tante Astrid. Ons manneke weegt 3275 gram en is zo’n 50cm lang.

Alles is goed gegaan al moest er wel een beetje geholpen worden met een knip en een vacuumpompje. Hierdoor moesten Es en Tijn een nachtje blijven ter controle. Het Vlietland ziekenhuis, die overgens heel goed geholpen heeft, heeft meerdere ouder kamers waardoor ik ook kon overnachten in de zelfde kamer. Van slapen is niet veel gekomen maar dat geeft niet. Zodra je het manneke ziet is alles vergeten en vergeven. Vandaag zijn we tegen het eind van de ochtend thuis gekomen en hebben we heerlijk zitten genieten van dit wonder.

Tijn Rik
Tijn Rik

Dit zijn al vast een paar foto’s van Tijn maar er volgen er nog véél meer. Maar heb even geduld totdat ze allemaal uitgezocht zijn. Je kunt Tijn Rik natuurlijk altijd een e-mailtje sturen. Dit kun je hier doen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

, voor meer foto’s kun je op de volgende link terecht. Als je niks ziet dan ben je niet ingelogd, weet je de gebruikersnaam en het wachtwoord niet, stuur Tijn dan een e-mail met het onderstaande formulier.

Tijn Rik
Tijn Rik

3 gedachten over “Geboren onze lieve zoon Tijn Rik Blikkenhorst

 1. Hans zegt:

  Wat een moooie foto’s van een nog veel mooier ventje! Ik zie het gezicht van de pappa er al in hoor, we komen snel kijken. Geniet ervan!

 2. Ingrid and Peter from Schoorl zegt:

  Hey lieve en kersverse ouders, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Complimenten voor jullie ge-wel-dige geboortekaartje. Wat ontzettend origineel, echt heel leuk.

  Nou ik hoor wel wanneer De Ruijter de silo blauwe muisjes heeft geplaatst aan het Glidkruid. Bolletje is al bezig met een offerte voor een container beschuit 🙂

 3. leon zegt:

  mooie foto’s!!! Leuk hoor!!! Geniet van jullie zoontje Tijn.

  groetjes Leon Thelma Dion & ?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: