Hans en z’n splinter

Het is weer een tijdje geleden dat er wat verschenen is op deze blog. Wel dat heeft allemaal te maken met het voorbereiden op de komst van ons eerste kindje en de aanleg van de tuin, waar nog een verhaaltje over komt. Maar wat ik jullie niet wil onthouden is het mooie verhaal van Hans en zijn splinter.

Op mijn verjaardag waren de weergoden ons gunstig gezind waardoor we het feestje in de tuin konden houden. Hans had een mooi verhaal over de schuur en dat deze zo mooi in de lak stond, en terwijl hij dit verteld streek hij met z’n hand langs de schuur met als resultaat een mooie splinter. Puur natuur dat wel 😉

Na dat ik het eerst probeerde mocht Vivian het afmaken. Natuurlijk deed ik niet echt mijn best want ik vond het gewoon leuk om Hans pijn te doen 😆 . Wel de foto’s, die met mijn nieuwe lens gemaakt zijn (Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM), vertelen de rest.

4 gedachten over “Hans en z’n splinter

 1. Hans zegt:

  hahaha tis bijna een storyboard. Mooi bouqet die foto’s man .. heerlijk die f/2.8 😛

 2. Tim zegt:

  hehehe leuke foto’s! Scherp man! En ja, Hans pijn doen! O zei ik dat hard op hehe

  ps Die lens wil ik ook! hehe 😉

 3. martijn zegt:

  @Tim
  De lens is geweldig, super scherp, snel en trefzeker!! Nikon probeert het ook maar heeft geen IS (VR in Nikon taal). Duidelijke zaak lijkt mij 🙂

  En ja Hans pijn doen geeft veel voldoening 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: