Weekendje Venlo

Zo we zijn nog ff snel een weekendje weg geweest. Het idee kwam opzetten als kakken en zo gezegd zo gedaan. Na wat speurwerk deze gevonden van de Bilderberg groep. Venlo was niet geheel toevallig want Es d’r ouders zaten vlakbij op de camping.

bovenste molen

We hadden een mooie executive room met uitzicht op het meer. De weer goden waren ons ook gunstig gezind want de regen die viel viel te verwaarlozen. 🙂 Zaterdag naar Maastricht geweest een beetje de tourist uithangen.

watermolen

Zondag’s fietsen gehuurd en een rondje Venlo gedaan. We moeten eigenlijk nog een keer terug want we hebben nog een leuke abdij gevonden met heel veel lekker bier ❗ De fiets route was verder erg leuk met veel mooie plekjes onderweg.

bloemen

1 gedachte over “Weekendje Venlo

  1. Hans zegt:

    Dat doet maar! Lekker hoor, mooie foto weer met dat waterverloop!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: