What a difference a GIG makes

Dus… nu had mijn lief en oud pctje maar 1Gb aan geheugen. En opzich is dat voldoende voor XP zeker met een P4 HT op 3Ghz (geklokt op 3,15Ghz). Maar soms wil je eigenlijk meer. Zeker bij bepaalde spelletjes (BF2) die eigenlijk niet super draaien. Wel heb dus (eigenlijk veels te laat, stom, stom, stom) 2Gb dual Channel gekocht, dit er bij geprikt. De andere simms, die van 2x 256Mb dual channel laten zitten en zie daar 2560 Mb aan geheugen..

Loopt nu als een zonnetje.. waarom had ik dat 4 jaar geleden niet gedaan???

2 gedachten over “What a difference a GIG makes

  1. Hansel zegt:

    Oho maartijnn.. dat is basis, meer geheugen is beter man! 😛 BF2 sluit ook mooi snel af zeker nu? 🙂 Dat was voor mij toen de enige reden om er meer in te prikken hehehe. Je kan ook gewoon een xbox kopen en dan werkt het gewoon altijd snel en goed 😛

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: