Kerstfeest

Kerstfeest Zo gisteren een huis vol visite gehad. We vierden kerst bij ons thuis, voor het eerst in ons nieuwe huis. Mijn ouders, schoon ouders en de twee oma’s waren uitgenodigd om bij ons te komen eten. De moeders zorgde voor het vlees (draadjes vlees en kalkoen) en stoofpeertjes. Zonder stoofpeertjes geen kerst 😉 . Es en ik zorgde voor de rest, groente, aardappels, wijn ( La Tulipe) enz…

Rond een uur of vier was iedereen aanwezig en kon het feest beginnen. Waarschijnlijk redelijk standaard zoals het ook bij andere gaat maar wel zo gezellig. Eerst thee en koffie met eigen gebakken tulband. Deze was door Mina bakgraag gemaakt. De openhaard brande vol op en in de tuin had ik fakkels aangezet.

Door alle drukte van wat er bij komt kijken, koken, gastheer spelen enz…. helemaal vergeten om foto’s te maken. Maar ach het was in ieder geval héél erg gezellig.

de Kerstman & Kerstvrouw 😆

2 gedachten over “Kerstfeest

 1. Ingrid from the States zegt:

  He Martijn & Esther,

  Jullie site begint serieuze vormen aan te nemen, cool! Jammer dat je vergeten bent foto’s te maken, want dat illustreert de boel altijd zo leuk. Ik ben bezig onze foto’s uit te zoeken want we hebben er 105 (!) gemaakt. We vierden kerst met 5 nationaliteiten en totaal 17 man bij ons thuis. Erg geslaag en gezellig.

  Groeten daar en tot mails,
  Ingrid

 2. mamma zegt:

  Hoi Martijn,

  Mooi die winterfoto’s, je kunt nu wel je eigen natuurmonumentenkalender maken

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: