Tarzan de musical

Tarzan

Vorige week zijn we samen naar Tarzan de musical geweest en wauw wat een spektakel!! De “apen” zwaaien met hun lianen echt over je hoofd. Het was wel jammer dat de twee hoofdrol spelers niet aanwezig waren, we hadden dus de standins. Niet dat dit afbreuk doet aan de show maar toch jammer. Ik kwam natuurlijk voor Chantal Janzen en Es voor Ron Link. 😉

We zaten helemaal rechts in een logge een meter of 6 van het podium. We hadden dus goed uitzicht op het podium. Zeker toen de “apen” met hun lianen begonnen te zwaaien zaten we zeker goed. Vlak voor ons hoofd zakten ze uit het plafond. Es probeerde nog een foto te maken tijdens de show maar dat is niet echt gelukt, ze staan gelijk naast je stoel. 🙁

Eerder die middag hadden we al wat door Scheveningen geslenterd. Beetje de pier bekeken, wat gedronken in het Kushaus , waar de service niet echt super was. Het duurde een kwartier voordat ze kwamen vragen wat we wilden drinken maar wel eerst de tafels naast je opruimen, ze hadden ons dus gezien. Maar het eten in het restaurant TOFF was erg lekker. Leuke tent trouwens, echt super aangekleed. Wel toen de buikjes rond waren zijn we dus naar Tarzan gegaan. Een lekker dagje dus. 🙂

TOFF

%d bloggers liken dit: