Canon PowerShot S5

Canan PowerShot S5

Oké ik heb hem inmiddels al een week of?? wat in huis maar toch het vermelden waard. Mijn nieuwe Canon PowerShot S5. Het is nog net geen Dslr maar het scheelt niet veel 🙂

Moet er nog een hoop mee spelen om er uit te halen wat er in zit maar dat komt wel goed. Regelmatig zal ik foto’s plaatsen op de site die ik met deze camera gemaakt heb. Voorlopig voldoet ie aan alle verwachtingen… wordt vervolgt

Een eerste echte review is hier te vinden: DCRP Review
Megapixel.net heeft ook een leuke review: Megapixel.net
En dan eindelijk die van DPREVIEW

Canan PowerShot S5 (source dpreview.com)


3 gedachten over “Canon PowerShot S5

  1. Peer zegt:

    Nadat ik uw foto’s op deze site heb bekeken, is het voor mij duidelijk geworden dat mijn volgende camera een Canon Powershot S5 zal worden. Ik heb al een tijdje met “z’n oudere broertje” de S3 mogen proberen. Een vriend van me heeft dit type. Zeer fijn toestel. Ik ben benieuwd naar de extra mogelijkheden van de S5.

    Met vriendelijke groe’t,
    Peer Michels

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: